Våra konsulter ger er          
                       

               möjligheter att etablera nya kontakter

Marknadsföring är ett område som blir allt viktigare för alla företag. Det enorma utbudet av varor och tjänster ökar kravet på företagen att marknadsföra sig för att nå ut till sina kunder.
Varumärkesbyggande och positionering på marknaden är en framgångsfaktor och för många företag enda möjligheten att överleva.

Boka in ett möte med våra konsulter för att ta fram en plan som passar er nuvarande situation och utmaningar.

Sökmotormarknadsföring

SEO - Sökmotoroptimering
SEM - Sökmotormarknadsföring
SEA - Sökmotorannonsering

Sociala medier

Webbplatser och mobila appar med vars hjälp människor kan interagera i mänskliga sociala nätverk och, i motsats till traditionella medier bidra med användargenererat innehåll.

Sociala medier

Att tipsa tidningar, radio, TV och andra medier om produkt eller nyhet för exponering på redaktionellt utrymme kräver något med nyhetsvärde.

Sponsrade länkar i sökmotorerna

Om man inte syns i sökmotorerna på de termer man tror att användare söker på när de efterfrågar dina produkter eller tjänster kan man betala för att synas bland sökmotorns sponsrade länkar. Om man t.ex. vill synas i Google på vissa sökord får man lägga till sin annons i adwords och betala varje gång någon klickar på annonsen. Kostnaden varierar med konkurrensen, d.v.s. ju fler som vill synas för ett visst sökord desto dyrare blir det.

Displayannonsering/Bannern - annonsering

Det finns en mängd annonsnätverk för att annonsera via banners på nätet, ofta kallat “Displayannonsering”

E-postmarknadsföring

E-post som marknadsföringskanal har ibland ett oförtjänt dåligt rykte. Detta eftersom kanalen drabbats av omfattande spam, d.v.s. oönskade e-postutskick.
 
Det är en billig kanal att skicka ut information genom. Man betalar oftast några ören för varje e-post man skickar. 
 
E-postutskick kan vara oslagbart vid kortare kampanjer eftersom du kan nå många under en begränsad tidsperiod. Även om öppningsgraden är låg så tittar många igenom sina e-postrubriker och har du ett tillräckligt relevant utskick är chansen också stor att du når fram.

Vi ser till att du får den hjälp du behöver, kontakta oss idag